Vi firar 104 nya butiker 23-24 maj!

Kom och fira att vi har 104 nya butiker intill våra Shellstationer. Ta del av finfina erbjudanden både 23 och 24 maj. Allt från sänkt drivmedelspris till korv för 10 kr. 

Vi finns över hela landet

shellpump

Sänkt pris på drivmedel

Under den 23 och 24 maj firar vi med invigningspris och sänker drivmedelspriset på samtliga Shellstationer i Sverige. Ditt lokala pris ser du på din Shellstation. 

biltvätt

Halva priset på vår bäst-tvätt! (Ord pris 295 kr)

Välkommen in och tvätta bilen i en biltvätt som ger både ren bil och rent samvete. När du tvättar i våra anläggningar tas smutsvattnet om hand och renas, istället för att rinna ner i dagvattenbrunnar som sker om bilen tvättas på gatan, på uppfarten eller i en biltvätt utan reningsverk. 

korv

Korv med bröd - 10 kr

Att stanna till på vägen för en korv är en klassiker. Under festdagarna får du en grill- eller wienerkorv för halva priset! 10 kr istället för ordinare pris 20 kr.

 

kaffeochbulle

Köp kaffe, få en bulle!

Vårt goda specialkaffe är gjort av noga utvalda, handplockade och långsamt rostade arabicabönor. Just nu från det peruanska kooperativet Cenfrocafe i Jaén, där skörden är som absolut bäst så här års. Självklart ekologiskt och fairtrade-certifierat för att kaffet inte bara ska smaka gott, utan också göra gott för alla som är med och producerar det. Mellanrostat och alldeles, alldeles underbart!

När du köper en kopp kaffe bjuder vi på en härligt god och nygräddad kanelbulle till kaffet (värde 19 kr)

 

 

 

Välkommen in och fira med oss!