St1 Leverantörsträff 2022

Tisdag 4 oktober, ägde St1 Sveriges årliga leverantörsmöte rum för femte gången sedan dörrarna till första matstället i kedjan intill Shells stationer slogs upp. Sedan varumärket PLOQ lanserades har vår rikstäckande utrullning tuffat på i bra takt. Idag har ca 20 av drygt 100 butiker byggts om och resten av kedjan ligger under ett interimskoncept som kallas Välkommen in. 

Under tisdagens leverantörsmöte presenterades allt från det gånga året så här långt till allt spännande som sker under 2023 och mötet avslutades med att fira samarbetspartners som utmärkt sig extra mycket under det gångna året. St1 korade Årets Produkt, Årets Partner och i slutet delades även ett alldeles särskilt hederspris ut som St1 kallar för Årets Kram.  

- ”Vi är oerhört stolta över att ha så gott och nära samarbete med våra leverantörer, för det är bara tillsammans som vi kommer kunna tillgodose våra kunders behov idag och lång tid framöver”, säger Faisal Ouahid, marknadschef på St1.

Årets Produkt tilldelades Nocco Focus Remonade med motiveringen;  

Med en stilren och minimalistisk design har produkten nått en publik långt utanför sin trogna målgrupp och kanske t o m blivit det nya lilla svarta?!
Nocco Focus Ramonade lanserades i början på året och blev snabbt en försäljningssuccé som la sig på Dryckens Topp 5 lista – En Limited Edition som är här för att stanna.

Årets Partner gick i år till Vitamin Well med motiveringen;  

Vitamin Well driver flera varumärken inom för oss viktiga kategorier; Dryck, Hälsa och On the go. Med era varumärken som t ex Nocco, Vitamin Well och Barebells driver ni innovation och tillväxt inom respektive kategori. Med stor precision prickar ni in trender och omsätter dessa till framgångsrika produktinnovationer. Relationen mellan St1 och Vitamin Well präglas av gott samarbetet mellan KAM och kategoriansvarig där Vitamin Well alltid säkerställt att det som efterfrågats av St1 har levererats i tid och med hög kvalitet.

Och sist men inte minst, delades hederspriset Årets Kram ut som i år gick till Dagab med motiveringen;

Årets kram går till Melissa Andersson och Minette Sandberg på Dagab. Ni gör ett fantastiskt arbete i vardagen med att stötta våra butiker, hitta lösningar på leveranser och restningar samt agera bollplank åt sortimentsteamet. Ni är alltid beredda att göra det där lilla extra för att underlätta vårt och våra butikers arbete.

Från djupet av vårt hjärta ett varmt tack och en ännu större kram!

St1 tackar alla samarbetspartners och ser fram emot ett nytt och ännu starkare 2023!

 

 

arrow-right
Föregående
Camilla Brännhult på Barnarpsgatan i Jönköping är Årets Kundlöftesvärd & Affärsman.

25.03.22

Mer intressant läsning

Se alla inlägg