Ett himmelskt kaffe för dig på väg!

Vår ambition är skyhög! Vi ska servera landets bästa kopp kaffe för dig på väg. En kopp som ger nya krafter och en välbehövlig paus. För att lyckas har vi tillsammans med vår partner gett oss ut på en resa. En resa som tog oss till exotiska Honduras och till Perus svindlande höjder. Först ut hos oss är kaffet från Honduras som gör entré i våra butiker i och med att säsongen är som allra bäst där just nu.

Flera hundra meter över havet, i vulkanisk jord, odlas och förädlas kaffebönorna som vi sedan maler, rostar och brygger åt dig. En egen blandning, gjord bara på handplockade bönor. Noga utvalda, ekologiska och certifierade.

Vi samarbetar med kooperativet Cocafelol som består av 340 medlemmar. En kvalitetsmedveten producent som våra representanter varit nere och besökt flera gånger. Allt för att undvika mellanhänder i handeln mellan odlare och rosteri.

Från böna till kopp

Vägen till gott kaffe hittar du här

Miljö

Allt för att undvika mellanhänder i handeln mellan odlare och rosteri

Fikabröd

Inget smakar så gott som nygräddat

Mötet mellan kaffe och bulle 

Kaffe från de höga bergen i Honduras och nygräddade bullar från Sverige. En fika hos oss bjuder på ett fantastiskt möte mellan två kulturer. Prova själv! Det är som en omhändertagande varm kram på vägen.

 

FairTrade

Kaffet ska inte bara vara himmelskt gott. Det ska också göra gott för alla som är med och producerar det. FairTrade innebär att våra representanter besökt plantagen vi samarbetar med och att vi verkar för en handel utan mellanhänder.

kaffe certifiering