Hur vi jobbar i dessa tider

I dessa tider vill vi försäkra dig om att vi kommer att fortsätta ge dig bästa möjliga omhändertagande och service när du besöker oss.

Hela samhället befinner sig i en besvärlig situation där det mesta ställs på sin kant. Vi får alla ett stort utbud av nyheter och det är ingen som kunnat undgå allvaret i situationen. Med myndigheters riktlinjer och råd som stöd genomför vi fortlöpande åtgärder för att undvika risk för smittspridning hos oss, både för dig och vår personal. Vi har sedan lång tid tillbaka stärkt upp våra rutiner kring både hygien och rengöring i våra butiker.

Du som kund är vår högsta prioritet och vi jobbar precis som alltid för att kunna erbjuda dig den bästa service, produkter med hög kvalitet och en miljö där du skall känna dig trygg och säker när du är på besök hos oss.

Hos oss är det enkelt och bekvämt att stanna för att handla, tanka eller tvätta bilen. 
Om du känner att du vill minimera din tid inne i butiken går det alldeles utmärkt att använda serviceluckan som finns att tillgå vid de flesta av våra butiker.

Kan vi göra livet på väg och din resa härlig, finns det inget som gör oss mer glada! Vi finns här för dig och du är alltid välkommen in till oss.

Var rädd om dig!
PS. Tänk på att hålla avstånd till varandra både ute på stationsplan och inne i butiken.

Var rädd om dig