Vi bjuder på kaffe!

kaffe

Bästa hjälte längs väg!

Under rådande omständigheter vill vi försäkra dig om att vi kommer att fortsätta ge dig bästa möjliga omhändertagande och service när du besöker oss. Läs gärna mer om hur vi jobbar längre ner på sidan.

Vi bjuder på kaffe!
När du besöker oss och unnar dig en av våra butiksgjorda baguetter eller vår nyhet Club bagel bjuder vi på en kopp kaffe! Erbjudandet gäller en varm dryck (ord. pris 22:-) vid köp av en valfri butiksgjord baguette eller Club bagel t.o.m. 2020-05-03.

kaffe på köpet

Visa detta erbjudande i kassan för att erhålla rabatten!

kaffe och bulle

Nygräddad bulle 10:-

Vill du hellre koppla av med en fika finns det ett brett urval av nygräddat för endast 10:- (ord. pris 19:-) när du köper valfri kaffe. Som vanligt finns även en hel del olika livsmedelsartiklar om du behöver fylla på med något. 

 

 

 

 

Hej bästa kund!

I dessa tider vill vi försäkra dig om att vi kommer att fortsätta ge dig bästa möjliga omhändertagande och service när du besöker oss.

Hela samhället befinner sig i en besvärlig situation där det mesta ställs på sin kant. Vi får alla ett stort utbud av nyheter och det är ingen som kunnat undgå allvaret i situationen. Med myndigheters riktlinjer och råd som stöd genomför vi fortlöpande åtgärder för att undvika risk för smittspridning hos oss, både för dig och vår personal. Även om coronaviruset inte smittar via livsmedelsförpackningar eller öppna livsmedel, vilket du kan läsa om på livsmedelsverket.se, har vi lagt till extra rengöringsrutiner till vår redan noggranna städrutin.

Du som kund är vår högsta prioritet och vi jobbar precis som alltid för att kunna erbjuda dig den bästa service, produkter med hög kvalitet och en miljö där du skall känna dig trygg och säker när du är på besök hos oss.

Hos oss är det enkelt och bekvämt att stanna och handla.
Om du känner att du vill minimera din tid inne i butiken går det alldeles utmärkt att använda serviceluckan som finns att tillgå vid de flesta av våra butiker.

Kan vi göra livet på väg och din resa härlig, finns det inget som gör oss mer glada! Vi finns här för dig och du är alltid välkommen in till oss.

Var rädd om dig!
PS. Tänk på att hålla avstånd till varandra både i kön och runtom i butiken när du besöker oss.

var rädd om dig