Liza Vallén i Uppsala kammar hem det prestigefyllda priset - Årets Kundlöftesvärd & Affärsman.

Nu har Årets Kundlöftesvärd & Affärsman korats för femte året i rad. Det är Liza Vallén som driver PLOQ i Uppsala, Kvarnbolund som utsetts till Årets Kundlöftesvärd & Affärsman av St1, i konkurrens med drygt 100 andra butiker i hela Sverige.

St1, som driver butikskedjan PLOQ, höll igår sitt årsmöte där det bland annat ingår prisutdelning till de butiker som utmärkt sig särskilt. Det främsta priset är utmärkelsen Årets Kundlöftesvärd & Affärsman som baseras på en rad parametrar, bland annat mätningar med hjälp av mystery shoppers, operationell excellens, försäljning, lönsamhet och inte minst ledarskapsförmåga.

- Liza har med sitt driv, engagemang och ledarskap lyckats med den fantastiska prestationen att uppnå toppresultat som gör henne till Årets Kundlöftesvärd & Affärsman. Liza har tydligt visat att man med rätt fokus kan skapa en utomordentlig operationell standard, värdeskapande kundmöten och fantastisk lönsamhet. Hos Liza möts man ständigt av ett team som alltid har ett leende på läpparna och som sprider en magisk och familjär känsla i denna lilla butik till ytan men stora butik när det kommer till värdskap och affärsmannaskap, säger Sofie Westman, Retailchef på St1 Sverige.

- För mig handlar det i grunden om att skapa en trivsam miljö där såväl våra kära kunder som mina härliga medarbetare ska må bra. Jag sätter även stort värde och fokus på att få till en hög kvalitet på allt från hur vi bereder och serverar vår mat till att säkerställa att vi har rena och fräscha toaletter så att varje kund ska få den bästa upplevelsen när man besöker oss, säger Liza.

Liza har drivit butik i kedjan under ett par år men varit verksam inom Servicehandeln i betydligt många fler år än så. 

 

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Stationsnätet i Sverige består av ca 480 stationer. Av dem är drygt 280 St1-stationer, drygt 100 servicestationer under varumärket Shell och ca 100 stationer är speciellt anpassade för tung trafik under varumärket Shell TruckDiesel. För mer information, se www.st1.se

 

 

arrow-right
Föregående
Årets godaste St1-samarbeten prisade

29.09.23

Mer intressant läsning

Se alla inlägg