Ett rent nöje!

-

Länge leve bilen!

Välkommen in och tvätta bilen i en biltvätt som ger både en ren bil och rent ett samvete. När du tvättar i våra anläggningar tas smutsvattnet om hand och renas, istället för att rinna ner i dagvattenbrunnar så som sker om bilen tvättas på gatan, på uppfarten eller i en biltvätt utan reningsverk. Skonsamhet och omtanke, om såväl bilen som miljön, är i fokus när du tvättar hos oss. All tvättutrustning och tvättkem ligger i framkant gällande miljö och resultat. I våra tvättar återvinns cirka 80% av tvättvattnet och samtliga kemikalier som vi använder i biltvättarna är Svanen-godkänt. När du polerar din bil hos oss får du inte bara en ren bil, utan även en skinande blank bil med vax som skyddar lacken mot smuts och rostangrepp. Våra borstar består av testvinnande material, ett extra mjukt polyetenmaterial speciellt framtaget för skonsam tvätt och polering av din bil.

Det ska vara ett rent nöje att tvätta bilen. 

När du tvättar hos oss:

-Återvinns ca 80 % av tvättvattnet

-Minskas utsläpp av olja och tungmetaller med ca 90%

-Bidrar du till att smutsvatten tas om hand istället för att rinna ner i dagvattenbrunnar

-Sätter du miljöfrågan i fokus

-Använder du Svanen-godkända produkter

släp

Hyr ditt släp hos oss

Behöver du hjälp att transportera hästar, bilar, båtar eller kartonger? Vi har stora och små släp – med eller utan tak. Här får du information om mått och maxvikt. Du ser också vilka som är tillgängliga att hyra just nu. Prata med oss om du har några funderingar.

europcar

Hyrbilar för alla tillfällen

Vill du komma iväg över helgen? Skjutsa dotterns fotbollslag? Eller har det bara blivit dags att storhandla? Hyr bil hos oss. Vi har något för alla tillfällen och typer av resor. Här ser du vilka bilmodeller du kan hyra samt om bilarna finns tillgängliga just nu.