Ett rent nöje!

-

Länge leve bilen!

Välkommen in och tvätta bilen på Ett rent nöje! - biltvätten som ger både en ren bil och rent ett samvete. När du tvättar bilen på Ett rent nöje, tas smutsvattnet om hand och renas, istället för att rinna ner i dagvattenbrunnar så som sker om bilen tvättas på gatan, på uppfarten eller i en biltvätt utan reningsverk. Skonsamhet och omtanke, om såväl bilen som miljön, är i fokus när du tvättar i Ett rent nöjes anläggningar. All tvättutrustning och tvättkem ligger i framkant gällande miljö och resultat. I tvättarna återvinns cirka 80% av tvättvattnet och samtliga kemikalier som används i biltvättarna är Svanen-godkänt. När du polerar din bil hos får du inte bara en ren bil, utan även en skinande blank bil med vax som skyddar lacken mot smuts och rostangrepp. Borstarna består av testvinnande material, ett extra mjukt polyetenmaterial speciellt framtaget för skonsam tvätt och polering av din bil.

Det ska vara Ett rent nöje att tvätta bilen. 

När du tvättar i Ett rent nöje

 • Återvinns ca 80 % av tvättvattnet
 • Minskas utsläpp av olja och tungmetaller med ca 90%
 • Bidrar du till att smutsvatten tas om hand istället för att rinna ner i dagvattenbrunnar
 • Sätter du miljöfrågan i fokus
 • Använder du Svanen-godkända produkter
 • Du får sjätte biltvätten på köpet. Kom ihåg ditt stämpelkort! 
  (Kan ej kombineras med andra erbjudanden
  , t ex nattvätt.)
 • Mellan 21-06 får du halva priset på programmen Bättre, Bäst och Bättre än bäst (finns på utvalda stationer.)

Polering med Shine Tecs® och Sheild Tecs Ultra®

ShineTecs
Innovativt och unikt lackskydd som skyddar och konserverar bilens lack och förhindrar solblekning. Vid varje tvätt ökar det skyddande lagret, vilket ger billacken en djup och hållbar glans. Godkänd av svanen. Du får alla dessa fantastiska fördelar med ShineTecs miljövänliga formula.

ShieldTecs Ultra
ShieldTecs Ultra är ett tork och vaxmedel som ger lacken ett långvarigt skydd mot skadliga väder- och miljöfaktorer så som UV-strålning, insekter och surt regn. Ger mycket effektiv vattenavrinning och ökar lackens glans. Doft av jasmin. Godkänd av svanen.

Tvättprogram och priser

Klicka här för att läsa mer om alla tvättprogram och priser.  
biltvätt

släp

Hyr ditt släp hos oss

Behöver du hjälp att transportera hästar, bilar, båtar eller kartonger? Vi har stora och små släp – med eller utan tak. Här får du information om mått och maxvikt. Du ser också vilka som är tillgängliga att hyra just nu. Prata med oss om du har några funderingar.