Ett rent nöje!

-

Länge leve bilen!

Välkommen in och tvätta bilen i en biltvätt som ger både en ren bil och rent ett samvete. När du tvättar i våra anläggningar tas smutsvattnet om hand och renas, istället för att rinna ner i dagvattenbrunnar så som sker om bilen tvättas på gatan, på uppfarten eller i en biltvätt utan reningsverk. Skonsamhet och omtanke, om såväl bilen som miljön, är i fokus när du tvättar hos oss. All tvättutrustning och tvättkem ligger i framkant gällande miljö och resultat. I våra tvättar återvinns cirka 80% av tvättvattnet och samtliga kemikalier som vi använder i biltvättarna är Svanen-godkänt. När du polerar din bil hos oss får du inte bara en ren bil, utan även en skinande blank bil med vax som skyddar lacken mot smuts och rostangrepp. Våra borstar består av testvinnande material, ett extra mjukt polyetenmaterial speciellt framtaget för skonsam tvätt och polering av din bil.

Det ska vara ett rent nöje att tvätta bilen. 

När du tvättar hos oss:

-Återvinns ca 80 % av tvättvattnet
-Minskas utsläpp av olja och tungmetaller med ca 90%
-Bidrar du till att smutsvatten tas om hand istället för att rinna ner i dagvattenbrunnar
-Sätter du miljöfrågan i fokus
-Använder du Svanen-godkända produkter
Hos oss får du sjätte biltvätten på köpet. Mellan 21-06 har vi halva priset på programmen Bättre, Bäst och Bättre än bäst (finns på utvalda stationer).

Våra biltvättsprogram

BRA biltvätt
BRA 165:-

Förtvätt, schampo och mjukborstar, hjultvätt och tork.

Bättre biltvätt
BÄTTRE 195:-

Förtvätt, schampo och mjukborstar, hjultvätt, tork, högtryck x 2, underspolning, vax och vår nyhet borstlös.

Bäst biltvätt
BÄST 295:-

Förtvätt, schampo och mjukborstar, hjultvätt, tork, högtryck x 2, underspolning, vax, polervax med ShineTecs®, föravfettning/insektsborttagning och putsdukar till bilens insida.

Bättre än bäst biltvätt
BÄTTRE ÄN BÄST 355:-

Schampo och mjukborstar, hjultvätt, tork, högtryck x 2, underspolning, vax, NYHET - borstlös, polervax ShineTecs®, föravfettning/insektsborttagning, putsdukar till bilens insida, extra fälgtvätt, premiumvax för extra skydd med ShieldTecs Ultra® och dubbel polering med ShineTecs® x 2.

Polering med Shine Tecs® och Sheild Tecs Ultra®

ShineTecs
Innovativt och unikt lackskydd som skyddar och konserverar bilens lack och förhindrar solblekning. Vid varje tvätt ökar det skyddande lagret, vilket ger billacken en djup och hållbar glans. Godkänd av svanen. Du får alla dessa fantastiska fördelar med vår miljövänliga formula.

ShieldTecs Ultra
ShieldTecs Ultra är ett tork och vaxmedel som ger lacken ett långvarigt skydd mot skadliga väder- och miljöfaktorer så som UV-strålning, insekter och surt regn. Ger mycket effektiv vattenavrinning och ökar lackens glans. Doft av jasmin.Godkänd av svanen.

Program och priser
Hos oss får du sjätte biltvätten på köpet. Mellan 21-06 har vi halva priset på programmen Bättre och Bäst.

släp

Hyr ditt släp hos oss

Behöver du hjälp att transportera hästar, bilar, båtar eller kartonger? Vi har stora och små släp – med eller utan tak. Här får du information om mått och maxvikt. Du ser också vilka som är tillgängliga att hyra just nu. Prata med oss om du har några funderingar.

europcar

Hyrbilar för alla tillfällen

På vissa av våra Shellstationer har vi utlämning av hyrbilar från Europcar. Europcar erbjuder hyrbilar i alla storleksklasser.
På följande Shellstationer kan du hämta din hyrbil från Europcar:
Shell Borås, Göteborg Shell Karl Johansgatan, Göteborg Shell Mölndalsvägen, Shell Kumla, Shell Ljungskile, Shell Mölnlycke, Shell Partille, Stockholm Shell Bandhagen, Stockholm Shell Kista, Stockholm Shell Ropsten, Shell Trelleborg, Shell Uddevalla och Uppsala Shell Vaksalagatan.