Himlen för dig på väg

Nu har vi påbörjat en väldigt spännande resa som vi hoppas få göra tillsammans med dig. Målet är att skapa världens mest inbjudande och omhändertagande paus. En paus som allt fler människorna på väg längtar efter. En plats att ta hand om sig själv, unna sig något, fylla på och koppla av en stund.

Ett gott kaffe förlänger livet
Ambitionen är enkel men skyhög; vi ska vara bäst i klassen i alla led. Vi börjar med kaffet. Tillsammans med vår passionerade partner har vi tagit fram en egen rost, gjord på handplockade bönor från kaffeplantage som vi kommer att jobba med långsiktigt. Våra bönor är noga utvalda, ekologiska och certifierade. Ett svart guld som vi hoppas ska vinna hjärtan och smaklökar i hela vårt avlånga land. Som får ännu fler att möta livet med en av våra rykande koppar i handen och stämma in i de vackraste ord vi vet: Ett gott kaffe förlänger livet!

En ny butikskedja med lång historia. Hur hänger det ihop egentligen?

När du besöker vår relativt nya butikskedja får du ändå med dig en stor portion historia.  I slutet av 2010 köptes nämligen Shells verksamhet i Sverige av St1 som både äger och bedriver drivmedelsdelen under varumärkeslicens. Butikverksamheten är helt fristående och drivs av franchisetagare. Butikerna är belägna i anslutning till Shells 104 drivmedelsstationer runt om i Sverige. Många av er kunder har fått svara på frågor om vad det är ni önskar och det är mot det målet vi styr.

Visionen att ge bäst och mest värde till människor på väg omfamnar allt vi bjuder på. Att maten vi serverar både är god och gör gott. Att det känns lite bättre att tvätta sin bil hos oss. Att man gärna gör sig en liten omväg för att låna just våra toaletter. Att man känner förväntan när man ser skylten och svänger in. Att vi bjuder på lite mer hjärta, värme och omtanke. Så att du och alla andra som besöker oss ska lämna oss lite gladare än när ni kom, och komma tillbaka. 

Tack för att du är med på resan och Välkommen in!