Malin Leonsson i Arvika är Årets Kundlöftesvärd & Affärsman Från arbetslös till prisbelönt företagare på ett år

Malin Leonsson som driver Välkommen in-butiken vid Shellmacken i Arvika utses till Årets Kundlöftesvärd & Affärsman av St1, i konkurrens med 104 butiker i hela Sverige.

St1 som äger Shell i Sverige tog över driften av butikerna vid mackarna och lanserade Välkommen in-kedjan för ett och ett halvt år sedan. I går höll man för första gången en gala för att prisa de butiker som utmärkt sig särskilt. Främst är utmärkelsen Årets Kundlöftesvärd & Affärsman som baseras på en rad parametrar, bland annat oberoende studier med mystery shoppers, olika förklädda testpersoner som agerat kunder i butiken och i macken vid flera olika tillfällen under året. Malin och hennes personal fick ett väldigt bra betyg, 93,4 procent.

Jag och personalen ser till att ha kul på jobbet med både varandra och kunderna, det tror jag är framgångsfaktorn. Jag tror att jag fått med mig en del ödmjukhet ifrån tidigare erfarenheter som gör att jag inte är rädd att rulla upp ärmarna och hugga i överallt. Det här med administration och kontorsarbete är inte riktigt min grej, jag trivs bättre ute i butiken, men det verkar ju funka bra, säger Malin.

Malin tog över butiken i Arvika oktober 2018 och lanserade samtidigt Välkommen in-konceptet i lokalerna där 7-Eleven tidigare låg. Innan dess var hon korttidsarbetslös efter flera år i klädbranschen.

  • För mig var det självklart att ta steget och våga starta eget när möjligheten dök upp men jag ska erkänna att det har varit en tuff startsträcka och jag har personalen att tacka för otroligt mycket.
     

Malin tog emot priset under en officiell ceremoni i Sånga Säby utanför Stockholm sent i går kväll.

Malin Leonsson

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och att minimera fossil CO2-påverkan är vårt viktigaste uppdrag. Stationsnätet i Sverige består av ca 480 stationer. Av dem är drygt 280 St1-stationer, drygt 100 servicestationer under varumärket Shell och ca 100 stationer är speciellt anpassade för tung trafik under varumärket Shell TruckDiesel. För mer information, se www.st1.se

___________________________________________________________________________

Presskontakt St1:

Erica Samuelsson, Marknad- och Informationschef,                www.st1.se
Tel: 08 55 54 83 06, E-post: erica.samuelsson@st1.se              pressmaterial:
Box 1029, 172 21 Sundbyberg                                                          www.st1.se/press             

arrow-right
Föregående
Välkommen in vid Shell satsar på engångsgrillar av trä och papper

14.08.19

Nästa
Årets godaste St1-samarbeten prisade

29.09.23

Mer intressant läsning

Se alla inlägg